Hoe Maak Je Chinese Tomatensoep In Een Handomdraai

Hoe Maak Je Chinese Tomatensoep In Een Handomdraai

Geheime Chinese Tomatensoep! | Etenmetnick | How To

Keywords searched by users: hoe maak je chinese tomatensoep echte chinese tomatensoep, zoete chinese tomatensoep, gevulde chinese tomatensoep, chinese tomatensoep ah, zoete chinese tomatensoep met kip, makkelijke chinese tomatensoep, chinese tomatensoep appelmoes, zoete chinese tomatensoep ah

Ingrediënten

– 1 ui
– 1 teentje knoflook
– 2 winterpenen
– 2 stengels bleekselderij
– 400 gram tomatenblokjes
– 1 liter bouillon (groente of kip)
– 1 eetlepel tomatenpuree
– 1 theelepel suiker
– 1 theelepel gemberpoeder
– 1 theelepel witte peper
– 2 eetlepels maizena
– Optioneel: kipfilet, taugé, prei

Bereidingswijze

Stap 1: Voorbereiding

– Pel de ui en knoflook en snipper deze fijn.
– Schil de winterpenen en snijd ze in kleine blokjes.
– Snijd de bleekselderij in dunne plakjes.

Stap 2: Groenten snijden

– Verhit een beetje olie in een grote pan.
– Voeg de gesnipperde ui en knoflook toe en bak deze glazig.
– Voeg de winterpenen en bleekselderij toe en bak deze kort mee.

Stap 3: Bouillon maken

– Voeg de tomatenblokjes en bouillon toe aan de pan.
– Breng het geheel aan de kook en laat de soep 15-20 minuten zachtjes pruttelen.

Stap 4: Tomatenpuree toevoegen

– Meng de tomatenpuree, suiker, gemberpoeder en witte peper door de soep.
– Laat de soep nog 5 minuten zachtjes pruttelen zodat de smaken goed kunnen mengen.

Stap 5: Soep binden

– Maak een papje van de maizena en een beetje water.
– Voeg het papje al roerend toe aan de soep om deze te binden.
– Laat de soep nog kort doorkoken tot de gewenste dikte is bereikt.

Stap 6: Opdienen en serveren

– Serveer de Chinese tomatensoep warm in kommen.
– Optioneel: garneer de soep met gesneden kipfilet, taugé en prei.

Echte Chinese Tomatensoep

Echte Chinese tomatensoep staat bekend om zijn rijke smaak en het gebruik van verse ingrediënten. Door zelf Chinese tomatensoep te maken, kun je volop genieten van deze heerlijke soep zonder toevoegingen of smaakversterkers. Met de bovenstaande bereidingswijze en ingrediënten maak je eenvoudig een authentieke Chinese tomatensoep.

Zoete Chinese Tomatensoep

Een variant van de Chinese tomatensoep is de zoete Chinese tomatensoep. Deze soep heeft een zoetere smaak door het gebruik van suiker. Wil je een zoetere variant? Voeg dan een extra theelepel suiker toe aan de soep.

Gevulde Chinese Tomatensoep

Wil je wat extra vulling in je Chinese tomatensoep? Voeg dan gesneden kipfilet, taugé en prei toe aan de soep. Op deze manier krijgt de soep meer textuur en extra smaak. Voeg de extra ingrediënten toe in stap 2, samen met de winterpenen en bleekselderij.

Chinese Tomatensoep AH

Bij de Albert Heijn kun je kant-en-klare Chinese tomatensoep kopen. Deze soep is vaak al op smaak gebracht en hoef je alleen op te warmen. Heb je liever zelfgemaakte Chinese tomatensoep? Volg dan bovenstaand recept en maak je eigen variant, die vaak nog lekkerder is dan de kant-en-klare soep.

Zoete Chinese Tomatensoep met Kip

Wil je een vullende soep met een zoete smaak? Voeg dan gesneden kipfilet toe aan de soep. Bak de kipfilet kort mee met de ui en knoflook in stap 2, voordat je de winterpenen en bleekselderij toevoegt. Op deze manier krijgt de soep een heerlijke combinatie van zoet en hartig.

Makkelijke Chinese Tomatensoep

Het maken van Chinese tomatensoep is helemaal niet moeilijk. Met de bovenstaande stap-voor-stap instructies maak je eenvoudig een heerlijke en verse Chinese tomatensoep. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste ingrediënten en een beetje tijd om de soep te laten pruttelen.

Chinese Tomatensoep met Appelmoes

Een onverwacht ingrediënt in Chinese tomatensoep is appelmoes. Dit geeft de soep een zoete en frisse smaak. Voeg ongeveer 2 eetlepels appelmoes toe aan de soep tijdens stap 4, samen met de tomatenpuree, suiker, gemberpoeder en witte peper. Mix de appelmoes goed door de soep voor een zoete twist.

Zoete Chinese Tomatensoep AH

Wil je kant-en-klare zoete Chinese tomatensoep? Dan kun je deze ook vinden bij de Albert Heijn. Deze soep is al op smaak gebracht met extra suiker voor de zoete variant. Even opwarmen en je hebt een heerlijke zoete Chinese tomatensoep klaarstaan.

FAQs:

1. Kan ik Chinese tomatensoep invriezen?
Ja, je kunt Chinese tomatensoep invriezen. Laat de soep volledig afkoelen en bewaar deze in een luchtdichte bak of zak in de vriezer. Zo kun je de soep op een later moment gemakkelijk ontdooien en opwarmen.

2. Kan ik de soep vegetarisch maken?
Ja, je kunt de Chinese tomatensoep vegetarisch maken door groentebouillon te gebruiken in plaats van kippenbouillon. Je kunt ook extra groenten toevoegen, zoals champignons, paprika of courgette, om de soep meer vulling te geven.

3. Kan ik de soep pittiger maken?
Als je van pittig houdt, kun je naar smaak chilipoeder, sambal of verse rode pepers toevoegen aan de soep. Begin met een klein beetje en voeg meer toe naar smaak.

4. Hoe lang is de Chinese tomatensoep houdbaar?
Als je de soep in de koelkast bewaart, is deze ongeveer 2-3 dagen houdbaar. Wil je de soep langer bewaren, dan kun je deze invriezen voor een langere houdbaarheid.

5. Kan ik de maizena vervangen door bloem?
Ja, je kunt maizena vervangen door bloem om de soep te binden. Meng een eetlepel bloem met een beetje water en voeg dit al roerend toe aan de soep. Blijf de soep even doorkoken tot deze de gewenste dikte heeft bereikt.

Categories: Top 40 Hoe Maak Je Chinese Tomatensoep

Geheime Chinese Tomatensoep! | EtenmetNick | How to
Geheime Chinese Tomatensoep! | EtenmetNick | How to

Hoe maak je echte Chinese tomatensoep? Fruit 1 ui, 2 tenen knoflook en 2 cm gember met 1 blikje tomatenpuree. Voeg 700 g passata, 190 g appelmoes, 1 el appelazijn, 2 kippenbouillontabletten en 750 ml water toe. Laat zachtjes koken.Chinese tomatensoep is niet het gezondste gerecht op de kaart van de plaatselijke afhaalchinees. De lekkere zoete smaak is namelijk afkomstig van, je raadt het al, vaak te veel toegevoegde suiker. Desondanks is de soep ontzettend geliefd.in tomatensoep kun je – in plaats van het klassieke klontje suiker – een zoete aardappel meekoken om het scherpe van het tomatenzuur wat te breken. Bonus: je soep is ineens ook gebonden.

Is Tomatensoep Van De Chinees Gezond?

Is tomatensoep van de Chinees gezond? Chinese tomatensoep staat niet bekend als het meest gezonde gerecht op het menu van de lokale afhaalchinees. De heerlijke zoete smaak is namelijk vaak afkomstig van te veel toegevoegde suiker. Desondanks is de soep bijzonder geliefd. Hoewel het lekker kan zijn, is het belangrijk om bewust te zijn van de suikerinhoud bij het genieten van deze populaire Chinese soep.

Waarom Suiker In Tomatensoep?

Waarom wordt suiker toegevoegd aan tomatensoep? In tomatensoep kan een zoete aardappel worden toegevoegd in plaats van het gebruikelijke klontje suiker. Dit helpt om de scherpe smaak van het tomatenzuur te verzachten. Daarnaast zorgt de zoete aardappel ervoor dat de soep een dikkere consistentie krijgt.

Hoe Krijg Je Zuur Uit Tomatensoep?

Hoe kun je zuur uit tomatensoep verwijderen? Een manier om de zure smaak uit tomatenpuree te verminderen, is door de puree kort te bakken in olijfolie. Het is belangrijk om erbij te blijven, omdat tomatenpuree snel kan aanbranden. Door het verwarmen krijgt de tomatenpuree een heerlijk zoete smaak. Voeg dan andere ingrediënten toe, zoals verse of gepelde tomaten, groenten en kruiden, om je soep compleet te maken.

Samenvatting 40 hoe maak je chinese tomatensoep

Video: Hoe Maak Je Chinese Tomatensoep
Video: Hoe Maak Je Chinese Tomatensoep
Zelf Chinese Tomatensoep Maken - Youtube
Zelf Chinese Tomatensoep Maken – Youtube

See more here: toplist.prairiehousefreeman.com

Learn more about the topic hoe maak je chinese tomatensoep.

See more: blog https://toplist.prairiehousefreeman.com/vtm-nieuws

Leave a Comment